Myggvalla Cup 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bureå Idrottsförening
Fotboll

Vad är det jag betalar för?

Medlemskap

Att vara medlem i föreningen innebär att du är försäkrad vid deltagande i föreningen aktiviteter. Medlemskap kan tecknas för en enskild person, en familj eller om du enbart vill stötta föreningen ekonomiskt - en stödmedlem. Som medlem i föreningen har du även rösträtt vid årsmötet och kan påverka vad som händer i föreningen.

 

Medlemsavgiften bestäms av årsmötet. Medlemsavgiften gäller 1 januari-31 december.

 

Deltagaravgift

Deltagaravgifterna ska täcka föreningens omkostnader för lagen som exempelvis träningstider, domare, material, föreningskläder, utrustning och underhåll/personal. Vår ambition är att lagen inte ska behöva arbeta in pengar till föreningen, utan till det egna laget för att kunna åka på cuper eller göra andra aktiviteter.

Avgifter 2024

Medlemsavgifter

Enskild aktiv 300 kr

Familj 500 kr

Stödmedlem 200 kr

 

Deltagaravgifter per idrott

Upp till 7 år betalas endast medlemsavgift enligt ovan.

Fr o m året barnet fyller sju år 500 kr 

8-10 år 750 kr 

11-12 år 1200 kr 

13-17 år 1500 kr 

Senior 2600 kr

 

Tilläggsavgift vid deltagande i fler än en idrott

Fr o m 2024 kommer vi att ta ut en avgift på 500 kr i de fall en medlem ingår i fler än en idrott. Tilläggsavgifter aviseras inför att den nya idrotten tar vid t ex inför hösten för innebandy, pingis & hockey. Detta gäller ej fotbollslek, innebandylek eller Tre Kronor Hockeyskola.